Mahtava Olo | KAADOdesign

HIERONTAPALVELUT   |   KAADODESIGN KORUT

Mistä kaikki alkoi? 

Ensimmäiseen ammattiini valmistuin vuonna 2012, jolloin minusta tuli pintakäsittelijä. Alan vaihteleva työrytmi sai minut kuitenkin hakeutumaan töihin paikalliselle kuntosalille, jonka aikana pääsin kouluttautumaan oppisopimuksella kivunhoitoon erikoistuneeksi hierojaksi. Pian tämän jälkeen perustin oman yritykseni, jonka parissa olen tehnyt töitä kohta kymmenen vuotta. 

Pääset varaamaan hieronta-ajan helposti sivun alareunassa olevan nettiajanvaraus-linkin kautta.

Sitten KAADOdesign korumalliston äärelle! 

Tein ensimmäiset korvakorut vuonna 2020, kun minulla tuli pakottava tarve askarrella jotain uutta. Tein muutamia korviksia ja myin niitä pienen erän paikallisen kirpputorin kautta KAADO nimellä. Askartelutarve tyydyttyi ja homma jäi sillä erää siihen. Aloin tekemään korvakoruja uudelleen, kun palasin takaisin työelämään äitiyslomalta loppuvuodesta 2022. Tällä hetkellä KAADOdesignillä on 10 jälleenmyyjää Suomessa, ja työajastani käytän suurimman osan korujen valmistukseen.

Martta Ollila

Olen vuonna 1993 syntynyt suurperheen keskimmys, äiti, vaimo, sisko, täti ja paljon muuta. Innostun helposti kaikesta, oli kyse sitten kivien maalaamisesta tai rakennus projektista. Rakastan kahvia, käsillä tekemistä, äänikirjoja ja kaikkea vihreää!

KAADOdesign

Yksinkertaista, kevyttä ja kaunista.

Mallistoon kuuluvat tuotteet: 

MANTA (roikkuva yksivärinen korvakoru, josta saatavilla 12 värivaihtoehtoa)

MIILI (roikkuva yksivärinen korvakoru, josta saatavilla 12 värivaihtoehtoa)

MOONA (marmoripintainen roikkuva korvakoru, josta saatavilla 4 värivaihtoehtoa)

SANIA (nappikorvakoru sarja, jossa 4 mallia ja 12 värivaihtoehtoa)

SORMUS (RST, perusvalikoimasta löytyy 4 värivaihtoehtoa)

KAULARIIPUS (saatavilla vaihtelevasti yksivärisinä ja marmoripintaisina)

HELMI-korvakorut


Tiesitkö, että etsin jatkuvasti lisää jälleenmyyjiä mukaan KAADO perheeseen.

Jos olet kiinnostunut tuotteistani ja ne sopivat mielestäsi liikkeeseesi, ota yhteyttä minuun yhteystietolomakkeen kautta, niin saat sähköpostiisi jälleenmyynti-infon.

Mahtava Olo

Hierojana olen napakka sorminen, mutta tarpeen vaatiessa myös hemmotteluhoidot onnistuvat. Palveluistani löytyy klassisen hieronnan lisäksi lihaskalvokäsittelyä, purentalihashierontaa, vauvahierontaa, sekä erilaiset hemmotteluhoidot jaloille ja kasvoille. Pääset varaamaan hieronta-ajan helposti nettiajanvarauksesta, mutta yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse.  Toistaiseksi teen hierontoja torstaisin ja perjantaisin.

MARTTA OLLILA 040 5855669