Sievä Ajatus

Täynnä sieviä ajatuksia.

JUHLATUOTTEET   |   LAHJAT LÄHEISILLESI, KODILLESI TAI ITSELLESI   |   PAIKALLISIA KÄSITÖITÄ

Sievä Ajatus oli pitkään pelkkä sievä ajatus päässäni, kunnes viimein Martan innoittamana uskalsin lähteä toteuttamaan pitkäaikaista haavettani yrittäjänä. 

Minun intohimoni on kaikki visuaalisesti kaunis ja merkittävä. Rakastan suunnitella ja luoda uutta.Viivi Tuoma

Olen syntynyt vuonna 1995 Sodankylässä. Perheeseeni kuuluu yksi suloinen lapsi, mies ja kaksi koiraa.  Olen helposti innostuva, suuri haaveilija ja kaikkihetinyt-tyyppi. Lemppariasioihini kuuluu kaikki pienet seikkailut perheen kanssa, äänikirjojen kuuntelu, mökkireissut, lautapeli-illat ja hengailu hyvässä seurassa! Eli vapaani viettäisin lähes aina mieluiten reissussa.


Sievän Ajatuksen tarina

Jo lapsuudestani muistan ja olen saanut kuulla muilta, että leikkeihin kuului vahvasti kauppa- sekä kioskileikit. Aikuisiällä äitini yrityksessä työskentely sai unelman omasta yrityksestä syttymään: yrityksen, jossa saan kehittää itseäni ja oppia uutta. Yrityksen, jossa työympäristö on kaunis ja inspiroiva.

Äitiyslomalle jäätyäni haaveet omasta yrityksestä kasvoi, kun tutusta ja turvallisesta palkkatyöstä oli jättäydytty pois jo muutenkin. Kaikki palaset eivät loksahtaneet heti äitiysloman aikana paikalleen, mutta suunnitelmat etenivät hyvää vauhtia palkkatyön ohella. Yrittäjyyteen yksin hyppääminen jännitti todella paljon. 

Ratkaiseva palanen oli, kun Martta otti yhteyttä yhteisen liikkeen perustamisen tiimoilta. Yhteinen liiketila antoi mahdollisuuden lähteä koittamaan omia siipiä ja toteuttamaan pitkäaikaisen haaveen omasta yrityksestä. Päätoiminen yrittäjyyteni alkoi kesäkuussa 2023 ja toivottavasti jatkuu vielä pitkään!

Mitä Sievä Ajatus tarjoaa?

KAUNIITA JUHLAKORISTEITA

Juhlakoristeiden lisäksi palveluihin kuuluu ilmapallojen heliumtäyttö.


LAHJATUOTTEITA LÄHEISILLE, KODILLE TAI ITSELLE

Lahjatuotevalikoima koostuu kauniista tuotteista, joita ostaa mieluusti lahjaksi läheisille, kotiin tai itselle.


KÄSINTEHDYT UNIIKIT TUOTTEET

Sievä Ajatus valmistaa itse myös tuotteita myyntiin, kuten hiusdonitseja sekä puisia pyyhemerkkejä.