Lempi METSÄ - Kynttilä

Lempi METSÄ - Kynttilä

9,90 €
sis. 24 % ALV

Syksy, kotoilu, illanvietot ystävien kanssa - kynttilät kruunaavat tunnelman ja tuovat iloa ja valoa. Aamupala rauhassa yksin, kuppi kuumaa kahvia, vähän musiikkia tai aamulehti ja kynttilä palamaan – parasta!

Lempi Lifestyle :n kynttilät ovat turvallisia ja myrkyttömiä. Tukeva, pirteästi koristeltu kynttilä joka palaa pitkään tasaisella liekillä. Nämä upeat kynttilät sopivat täydellisesti juhliin ja erityisiin tilanteisiin upean muotoilunsa vuoksi. Klassisen ulkonäkönsä vuoksi ne sopivat jokaiseen sisustukseen - valitset vain värit. 

Myymme kynttilät yksittäin - valitse omat herkulliset värisi ja tarvitsemasi määrät itse!

Koko: noin 19 cm

Materiaali: 100% parafiinia

Palamisaika: noin 25 hNäin käytät kynttilääsi (varoitus):

Älä jätä kynttilää palamisajan ulkopuolelle valvomatta. Pidä kynttilä poissa lasten ja lemmikkien ulottuvilta.Varmista, että kynttilällä on tarpeeksi tilaa palaa ja pidä se poissa palavista materiaaleista ja helposti syttyvistä esineistä – älä polta kynttilää vetoisassa paikassa. Älä siirrä kynttilää tai liikuta sitä palamisen aikana, tai kun vaha on vielä sulaneessa muodossa. Pidä aina kynttilä tukevalla ja vain sille tarkoitetulla alustalla. Sammuta kynttilä varovasti sammutuskupilla tukahduttamalla liekki. Anna kynttilän jäähtyä ennen sen siirtämistä tai uudelleen sytyttämistä. Kynttilä on kuin avotuli.

Muista aina lukea ja noudattaa kynttilän poltto-ohjeita ja varoituksia. Kynttilöitä käytetään turvallisesti noudattaen näitä ohjeita ja kynttilöiden käytön yleisiä ohjeistuksia, joten ole varovainen ja nauti tulen tunnelmasta rauhallisin mielin.

Arvosana