Lempi termosmuki laventeli 360 ml
Lempi termosmuki laventeli 360 ml

Lempi termosmuki laventeli 360 ml

34,90 €
sis. 24 % ALV
Ihana termosmuki itselle tai lahjaksi!

Nauti kuumista tai kylmistä juomista missä tahansa ja milloin tahansa tämän  termosmukin avulla. Tämä termosmuki on suunniteltu pitämään juomasi lämpimänä tai viileänä pitkiä aikoja - täydellinen kumppani arkeen ja matkoille!

Termosmukin tilava 360 ml:n tilavuus tarjoaa riittävästi tilaa lempijuomallesi. Olipa kyseessä kuuma kahvi, tee, kaakao tai raikas mehu, tämä termosmuki pitää sen haluamassasi lämpötilassa pitkään. Lisäksi sen kätevä kansi ja tiiviit sulut takaavat juomaesi pysymisen turvallisesti mukissa.

Valmistettu korkealaatuisesta silikonista ja ruostumattomasta teräksestä, tämä termosmuki on kestävä, ruostumaton ja helppo puhdistaa. Silikoninen ulkopinta varmistaa pitävän otteen, ja ruostumaton teräs pitää juoman maun puhtaana ja säilyttää juoman lämpötilan pidempään.

Värikkäät vaihtoehdot, moderni muotoilu ja kestävät materiaalit tekevät tästä termosmukista täydellisen valinnan niin aktiivisille matkailijoille, työssäkäyville ammattilaisille kuin ulkoiluharrastuksista pitäville. Hanki oma termosmukisi ja nauti lämpimistä tai viileistä juomista juuri sellaisena kuin haluat!"

- Vetoisuus 360 ml

- Silikoni ja ruostumaton teräs

Käsinpesu

Arvosana