Unelmoi | suunnittele | saavuta - tehokkuuskalenteri
Loppunut

Unelmoi | suunnittele | saavuta - tehokkuuskalenteri

24,99 €
sis. 24 % ALV
Oletko ajatellut, että haluaisit saavuttaa ajallasi enemmän ja liikkua nopeammin kohti tavoitteitasi? Oletko tehnyt pitkiä to-do-listoja satoine kohtineen ollak
Loppunut

Usein oletetaan, että tehokkuus tarkoittaa mahdollisimman monen asian tekemistä lyhyessä ajassa. Tehokkuus on ennemmin tapa käyttää aikaa kuin tapa tehdä asioita. Ollaksesi tehokas voit siis tehdä vähemmän, mutta samalla olla tuotteliaampi. Mutta miten?

Tehokkuusajattelussa tavoitteena on viedä huomio olennaiseen, mikä puolestaan auttaa sinua pääsemään sinulle tärkeimpien asioiden pariin.Tämä kirja auttaa sinua järjestämään päivittäisen elämäsi ja löytämään fokuksesi. Se auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi nopeammin ja tiedostamaan mitä varten teet töitä. Herää joka aamu motivoituneena, vietä päiväsi merkityksellisesti ja nukahda tyytyväisenä päiväsi saavutuksista.

Olemme koonneet tähän kirjaan meidän vahvistamiamme tieteellisesti testattuja tapoja, jotka auttavat sinua suunnittelemaan ajankäyttösi paremmin ja olemaan tehokkaampi. Kirja on ilman päivämääriä.


Kirjoittajan tervehdys: Minulta kysytään usein, miten pystyn onnistuneesti tasapainottamaan lapsen, työn ja koulun. Tämä kysymys inspiroi minua jakamaan parhaat vinkkini siitä, miten suunnitella oma ajankäyttönsä niin, että aikaa jää enemmän asioille, joita todella rakastaa: perheelle, harrastuksille ja intohimoille.

Joskus meistä kaikista tuntuu, että aikaa on liian vähän. Mutta itselle tärkeiden asioiden tekemisen voi mahdollistaa asettamalla prioriteetteja. Siksi tämä kirja alkaa selvittämällä, mitkä ovat sinulle tärkeitä asioita sekä tavoitteiden asettamisella niiden pohjalta. Sitten jaan sinulle keinoja, jotka ovat auttaneet minua keskittymään oikeisiin asioihin, kuten ajan säästämiseen. Tässä auttaa päivä- ja viikkonäkymissä olevat tehokkuussivut, jotka auttavat sinua pitämään kirjaa tärkeimmistä prioriteeteistasi ja tavoitteistasi. Tulet pian huomaamaan, että saavutat tavoitteesi nopeammin, teet asiat järjestelmällisemmin, ja sinulla on enemmän aikaa asioille, joita todella rakastat.

 


Arvosana